Dagens Tarotkort ~ Åtta i Svärd

0

Åttans kort i svärdsviten signalerar om vilsenhet och att vara desorienterad. Det är en antydan om de skeden i våra liv då vi plötsligt tänker ”Hur hamnade jag här? Vad hände med mitt liv? Vart tog mina drömmar vägen? Vid sådana tillfällen kanske vi känner oss förtvivlade och utan hopp kring situationen vi befinner oss i. Men när allt kommer omkring kanske vi har jobbat oerhört hårt för att komma dit vi är idag, och ändå kan det kanske liknas vid, typ, en stege som lutar mot fel vägg där vi nu är. Åttan i Svärd är en riktig tankeställare, eller som en väckarsignal, som kanske kan vara en anledning till fruktan. Att komma till insikt med och förstå sanningen i våra liv kan vara skrämmande, men att inte inse – det är värre. Således är vi fångade: vi måste ändra på saker och ting för att leva mer autentiska liv, och vi är medvetna om vilket hårt arbete detta kommer att bli. Våra nuvarande livsstilar kanske har gjort oss som ‘fångar’ i dessa oäkta, illusoriska liv – och för att vara sanningsenliga om vem vi verkligen är, kanske äventyrar för mycket förändring och med det kanske också stort obehag. Men det är nödvändigt för oss att möta sanningen om vår situation för att vi ska bli, och kunna vara den vi verkligen är och inte titta tillbaka på våra liv med ånger.  

Aleister Crowley’s TOTH Tarotlek * * * https://carinaehlers.se/
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.