Kreativitet och Välstånd

0

Nu drar jag några kort för egen del och kanske något kan stämma in på Dig också. Själv kallar jag inte det här för en slump utan mer som, ja, Gudomlig manipulation och när det handlar om kreativitet så är det ärkeängel Gabriel som kommer med budskapet om ett kreativt skrivande.

Ta dig tid att skriva ned i en dagbok eller författa en artikel eller bok. Det är det huvudsakliga men vi ska kika in lite närmare och höra vad hon mer har att förtälja.

Jo nämligen att; “Din själ längtar efter att uttrycka sig kreativt genom att skriva. Jag kan hjälpa dig att schemalägga denna aktivitet. Hedra eventuella inre hintar som vägleder dig till att skriva. Skrivandet kan vara för ditt eget nöje, eller kanske en renande upplevelse av personligt uttryck i en privat dagbok. När du jobbar med förbindelse med det skrivna ordet, kanske du får ta emot gudomlig vägledning till att skriva artiklar eller böcker som skall puliceras. Kalla på mig när som helst för att guida dig genom denna process.”

Ja, det låter otroligt lockande men om sanningen ska fram så har jag så många andra projekt inom det kreativa gebitet. För närvarande i alla falll. Visst älskar jag att skriva och uttrycka i ord det som själen, och mitt högre jag anbefaller mig om att göra men jag har också andra kreativa projekt på gång… inom måleriet, det mer konstnärliga.

Mitt senaste alster i blandteknik ~ akryl på 3D-canvas och olja för det figurativa??

Nåväl, kreativiteten är i antågande och sedan var det ytterligare ett budskap och det handlar om Välstånd. Och här har vi Ärkeängel Ariel som säger att “Dina materiella behov tillgodoses när du följer din intuition och förverkligar dina drömmar.”

Det är ett underbart fint budskap för visst är det väl ren magi att kunna få ynnesten att sysselsätta sig med det man brinner för och samtidigt kunna försörja sig på det.

Budskapet från ärkeängel Ariel lyder som följer;

“Jag häller ett ymnighetshorn av rikedom över dig och ditt liv, och ber dig att du öppnar famnen och tar emot. Vissa av skatterna kommer i form av strålande idéer och några kommer som möjligheter. Vi samarbetar för att förverkliga dina högsta drömmar, och jag ber dig att du överlämnar eventuell oro till mig. Gud och jag älskar dig väldigt mycket, och hjälper dig så gärna på det här viset. Vi vet att du också kommer att sprida det goda till andra.”

Ja det var allt för denna gång och jag hoppas att något kan vara till gagn – också för dig – av dessa dagens budskap ~ Kram

????????

Kram och Njut av vår fina sommar och ta väl hand om dig och om varandra. ?????

4 styck alster målade av mig ~ finns nu att se på sommarutställning i Nynäshamn på Konstpoolen
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.