Dagens Tarotkort ~ Drottning i Stavar

0

Drottning i Stavar representerar vitalitet och livskraft. Hon har hetta och passion i solarplexus och anser att livet är till för att levas. Detta kort representerar livsenergin i oss alla, vilken inte kan förstöras, fast den kan vara dold eller inaktiv. Någonstans djupt inom oss har vi alla denna livskraft – den där sortens livslust och glädjefullhet som fick oss att vilja gå upp på morgonen när vi var barn.  Drottningen påminner oss om att denna vitalitet är källan till vår energi och inspiration. Därför bör vi rikta in oss på detta när vi vill göra positiva förändringar i vårt liv. Drottning i Stavar står för en mycket varm kvinna, med temperament. Hon har sinne för affärer. Kortet kan också betyda att affärssinne kan behövas i en situation.

??  Ytterligare…

Drottning i Stavar kan också vara en indikation på att vi har egenskaper inom oss som entusiasm, dynamik, andlig och fysisk styrka, optimism, självförtroende, självständighet – eller så kan man själv lyssna på en person vars råd är av sådan dignitet. Och fastän att vi ibland kan känna oss ”låga” inom, med tanke på att stavar står för arbete och ibland för kamp, kan det här vara en indikation på att man har resurser inom som rätt utnyttjade kan vara oss till gagn.

Stavar står för handling, energi, entusiasm och förmågan att uppnå sina mål. Drottningar står för kvinnlighet.

Allmän tolkning – Kortet symboliserar framgång i affärer och intresse för pengar.

Jobb – Du är en stark man eller kvinna, med hög position men du kan vara alltför hård mot andra. Du är stark och oberoende och kan ha en hög position inom ett företag, på ditt jobb eller i en skola eller annan institution. Kortet kan också stå för att en sådan kvinna kan bli din fiende eller vän. Hon kan antigen hjälpa eller hindra dig.

Kärlek – Om du är man, betyder kortet att du kommer att träffa en imponerande kvinna men hon är ingen som du bara kan fördriva tiden med. Om du beter dig olämpligt mot henne så kommer hon enbart att hitta någon annan. Hon är attraktiv och charmerande och du vill kanske inte förlora hennes intresse. Om du är kvinna, kan kortet stå för sinnelaget i dig själv, men oftast betyder kortet en rival eller en kvinna som ger dig trubbel.

Ekonomi – När det gäller det ekonomiska så hanteras detta väl. Du visar självförtroende, optimism och kompetens.

Aleister Crowley’s TOTH Tarotlek

? Dagens Affirmation: Jag är full av kraft och styrka ?

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.