Dagens Tarotkort ~ 6 i Svärd

0

Sex i Svärd representerar en övergångsperiod – en tid då vi tillfälligt måste dra oss undan från världen och livet lite, för att på så sätt ge oss själva möjligheten att komma till en bättre ”plats”, ett bättre utgångsläge för nya synsätt och lite nyare perspektiv på tillvaron. För att helt enkelt ge utrymme åt något bättre inom oss själva, men också i det yttre, i den externa världen. Eftersom vi vid sådana här tillfällen ofta känner oklarhet, tveksamhet och obeslutsamhet kring det som vi ägnar oss åt, kan vi uppleva en förminskad självkänsla – då det är svårt att vistas och njuta av tillvaron i nuet. Utifrån denna synvinkel kan resultatet bli att vi tvivlar på oss själva, glömmer alla framgångar som vi haft tidigare och känner rädsla kring att fastna i denna övergångsfas.

Men om vi är tålmodiga, har tillit och tar oss igenom den här fasen i livet så ger oss detta kort alltid ett löfte om en bättre framtid. Detta kort påminner oss i huvudsak om livets annorlunda sällsamhet. Medan den febrila stressen av projekt och idéer genomförs i livets intensiva virvelvind “där ute” så pågår ett helt annat liv inom oss. När vi står inför något trauma eller skada i livet så påminns vi om denna annorlunda sällsynthet. Sexan i Svärd begär dock inte av oss att vi ska få ett sammanbrott, ”gå i väggen” eller gå mot en undergång för att nå vishet och få insikter! Vi behöver helt enkelt bara höra och följa den inre kallelsen och ägna mer uppmärksamhet åt vårt andliga sinnelag. På så sätt kan vi börja förstå den vishet som ligger till grund för förändring och livets flyktiga natur. Inom denna förståelse kan vi också inse hur mycket av det som vi ägnar vår tid åt bara är bagateller, medan vårt andliga inre sinnelag däremot avslöjar dess verkliga värde och som vidareutvecklar och ger harmoni och trygghet.

Aleister Crowley’s TOTH Tarotlek * * * https://carinaehlers.se/

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.