Budskap ~ Låt det ta form

0

Vackra drömmare, du kan föreställa dig och levandegöra underbara världar av ljus. Du kan drömma dig fram till så många möjligheter och nu är tiden inne att föra in alla dessa möjligheter av ljus i världen. Det behövs lite mer än idéer, de måste få liv för att manifesteras. Världen behöver drömmare men inte enbart drömmarna, vackra som de är, utan också skapelser som tar form ur dina drömmar. Ta dig till ditt skrivbord! Ditt staffli! Din dator! Arbeta vackra drömmare. Dröm inte bara, utan skapa!

Du uppmanas att hedra dig själv med ett engagemang för att fullfölja dina inspirerade arbetsuppgifter. Detta kommer att hjälpa dig att växa och det är en underbar anledning att sätta igång. Men, där finns ytterligare en anledning – du vet att dina inspirerade idéer är värda att skildra, porträttera till praktiska former så att andra människor också får dess tillgång och kan uppleva något speciellt.

Om du har haft funderingar kring att skriva en bok, måla en tavla eller agera över något inspirerande eller en idé, då ger detta orakelkort dig ett otvetydigt JA! Gör det. Nu. Vela eller tveka inte om detaljerna eller oroa dig över hur det kommer att gå. Universum älskar en djärv själ som är full av mod. När väl du tar ett steg, kommer det tillströmmande till dig som en entusiastisk och chevaleresk älskare, öppnar dörrar, tillhandahåller varsam och vänlig vägledning – alltmedan du förflyttas framåt. Du kommer omedelbart att få tillgång till allt som behövs för att ta nästa steg.

Potentiellt kan där medfölja uppoffring för att översätta perfektionen av en idé, in i den begränsande fysiska formen. Även om något kan gå förlorat när man ändrar ett mångdimensionellt begrepp, med oändlig potential, till något konkret så leder detta budskap dig att inse att det finns än mer att vinna. Du måste lösgöra dig från denna inspiration så att du kan ta emot din nästa inspiration. Den väntar redan på dig. Så det är bara att fortsätta.

Detta budskap bekräftar också att den information du behöver, för att översätta eller omdana dina idéer till att ta form, de kommer att tillhandahållas enligt livets högre visdom. Det kan, eller så kanske det inte händer via traditionella vägar. Även om det verkar otänkbart så är det ändå så att när det är dags för någonting att födas fram och ta form då kan ingenting stoppa det. Det kommer att ske!

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.