Jag påmindes om att BE TILL ÄRKEÄNGEL MICHAEL

0

Jag letade upp den officiella bönen för honom och hade svårt för att mäkta med flödet av ord som användes. Jag sökte efter en som kändes mer samtida, som kanske mer kunde gå i linje med mig. Alla ord kändes som en barriär mellan Ärkeängel Michael och mig. Så jag påminde mig själv om att detta egentligen inte spelade någon roll och att allt jag behövde göra helt enkelt var att tala direkt med Ärkeängel Michael. På mitt eget sätt. Det skulle vara tillräckligt bra och mycket effektivt.

Låt oss be Ärkeängel Michael om beskydd varje dag. Varje morgon när vi vaknar och innan vi stiger upp! Ärkeängel Michael behöver inga tjusiga ord – naturligtvis behöver han inte det. Låt oss bara uttala hans namn och samtidigt veta, och lita på att han är den store beskyddaren och se det som ett fullbordat faktum!

För länge sedan när jag kände mig otrygg och i fara så gjorde jag samma sak med Kristus. Jag kallade på Kristi namn, och hotet försvann omedelbart. Det var en unik och extremt kraftfull upplevelse, som gav mig en naturlig och äkta förståelse för hur Kristus och Kristusliknande andliga krafter fungerar. Jag delar vad som fungerar för mig så att du kanske kan dra nytta av det.

Ärkeängel Michael är en av de större ärkeänglarna inom kristendomen, judendomen och islam. Han är ledare för alla ärkeänglar och för mig är han en Mästerlig Skyddsängel. Fulländad och näst intill Gud – ungefär som traditionen säger; ”Den som är som Gud”. Symboliskt är han representerad som en ung man, som svingar ett upplyst blått svärd med en besegrad drake vid sina fötter. Han är chefen för de Himmelska styrkorna, väktaren av Kärlek och Eld. Han ger Ljus till allt mörker.

Ärkeängel Michael skyddar människor mot ondska. Han hjälper också människor som länkar sig till honom, att hålla sig fria från bojor av rädsla, och att förbli självständiga, fria och obehindrade tänkare. Detta är utmanande i dag så jag tycker att det är mycket användbart att ha detta fantastiska stöd och beskydd till vårt förfogande.

Låt oss kalla på denne mäktiga ärkeängeln för att få omedelbart, gudomligt beskydd! När Michael slår ner draken, så segrar Ljuset, och lyser upp allt gott och dåligt.

Vi är mest mottagliga när vi sover och därför kan vi be honom innan vi går till sängs att befria oss från tvivel och ångest som dränerar vår livskraft. Ärkeängel Michael besvarar våra böner genom att ge oss styrka för att bekämpa våra demoner. Låt oss vara tacksamma för hans rensning och rening av våra giftiga energier som härrör från våra ängsliga tankar.

När vi ber direkt till Ärkeängel Michael blir vi beskyddade från all fara – inom frekvensen av “här och nu”. Vi kan be honom, klippa av alla band mellan fruktan och vår kropp med sitt självlysande svärd. Allt vi behöver göra är att tro, och vara tacksamma för att det sker omedelbart!

Dessutom kan vi föreställa oss att slå med vårt eget skimrande blå svärd för att fördriva tankemönster och mental programmering som vi vill bli kvitt. Vi kan visualisera att vi kapar av länkarna till beteenden och attityder som stör oss så att vi kan återansluta med vår verkliga djupgående natur.

I stunder av intensiv rädsla, till och med panik, låt oss be Ärkeängel Michael om HJÄLP NU, be om vad vi behöver, ha tillit, ha tro, att vi är beskyddade. Amen.

Skicka ett e-postmeddelande till mig på carinas.box@gmail.com för att få råd i en privatsession, jag skulle älska det!

Tack. Jag väljer att le. I Ljus och Kärlek, Carina Ehlers

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.