Budskap om himlasänd, andlig gåva

3

Precis som vi genom andras omtänksamhet och eftertanke mottar gåvor i den fysiska världen, för att bekräfta hur mycket vi betyder för dem så får vi också gåvor på andra nivåer – inklusive den andliga nivån.

En andlig gåva är en ynnest och något som sker genom Guds kärlek. Vi kan be om hjälp och det kanske kan ges som svar på denna önskan. Alla förfrågningar om hjälp besvaras. En andlig gåva kan också ges utan att vi frågar efter någonting alls – åtminstone inte medvetet. Ibland är det våra hjärtan som kallar på hjälp.

Medan vi är upptagna med att ta hand om våra att göra-listor så stannar vi inte upp speciellt ofta för att lyssna till vad våra hjärtan kan behöva. Om vi gör det och en omedelbar lösning inte är uppenbar, då fortsätter vi bara som vanligt med livets gilla gång. Antingen låter vi bara problemet vara eller så tar vi det mer smärtsamma alternativet att hänga kvar vid det, utan att se hur det hela kan lösas.

Även om vi inte är helt övertygade så finns det ändå en kärleksfull välvilja i livet som vet exakt vad vi behöver och hur den bäst kan komma oss till gagn. Denna kraft försöker aktivt hjälpa oss då vi går på vår livsväg. Den här kärleksfulla sötman erbjuds nu, eller kommer snart att erbjudas, i form av en andlig gåva.

Din andliga gåva kan vara symbolisk. Det kan vara något som verkar vanligt men har stor betydelse för dig. Det kan vara ett föremål som du uppfattar med ögat och som intresserar, eller till och med trollbinder dig. Du kanske kan uppskatta och se hur vackert det ser ut, men det är den bakomliggande energin som fångar din uppmärksamhet. Något i utseendet, färg eller form tilltalar till dig och svarar på en outtalad bön. Det är inte föremålet i sig som är gåvan. Det är bara förpackningen. Den faktiska gåvan är subtil, men ack en så effektiv kraft. Det är som en andlig booster som hjälper dig att gå vidare i livet med extra vitalitet, extra styrka och större själslig lugn och ro.

Du kommer att ha kompetens att utföra uppgifter som du kanske nästan har, men inte fullt ut kunnat klara själv genom tilldelningen av en andlig gåva.

Den andliga gåvan kanske, eller kanske inte kan vara igenkännlig för dig. Det kan vara uppenbart – ett erbjudande, en skänk från ovan, en resa, en vänskap, en ny älskad eller ett märkbart helande, läkande i en nuvarande relation. Det kan vara mycket mer kraftfullt, som en energiboll som gör att du kan uppleva saker annorlunda plötsligt och kanske lösa ett problem som har plågat dig. Det kommer att skänkas såsom och när det behövs, i den form som bäst tjänar kärleken i dig.

Här är också ett budskap: “Låt dig själv bli hjälpt.” Assistans kommer din väg, så handla efter det och säg ja. Lita på det.

Ytterligare budskap här, det är att du ska lita på de saker du känner och säger till andra utan att veta varför. Det berör dem. Du kanske inte förstår, men genom tillit så tillåter du dig att inte övertänka och censurera dig själv. Som sådan är du kapabel att bli ett kärl genom vilket den andliga gåvan kan överföras till andra. Blockera inte dig själv. Låt livet ske genom dig. Enbart fördelar kan komma ur detta. Om man drar detta kort tillsammans med något annat ur denna ’Sacred Rebels Orakelkortlek’ då vill universum verkligen ha din uppmärksamhet och säger, ”Titta, kärlek talar direkt till dig här – så var uppmärksam. Verkligen känn sanningen i det som sägs och tro på det! Du blir hjälpt!”

Det är enkelt att ta emot gåvan som är på väg till dig. Läkningsprocessen nedan aktiverar den för dig.

HEALING PROCESS

Säg, ”Genom ovillkorlig kärlek accepterar jag nu de andliga gåvor som tilldelas mig – med total tillit och tacksamhet. Så är det.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Emma den

  TACK ! Det stämmer . Men jag har fot nog av det gungat sen lång tid till baka.. För min del så klarar jag mig utmärkt ensam faktiskt. . Är ändå inte mig det hänger på ! Har med född gåva. Men jag har egen vilja den är av stål ! Där i mot är farlig årstid farligt torrt alldeles för lite regn . Det gör mår mycket dåligt! !

 2. Stefan Thulin den

  Tack för för dina ord o tankar…..Stefan

  • livskraftsorientering den

   Tack själv för att du tagit dig tid att läsa ~

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.