Budskap om din önskan, från djupet av ditt hjärta

0

Vågar du dig på att tro att det som du vill ha, det vill också ha dig? Själens heliga syfte är de äkta och innerliga önskningarna från ditt hjärta, färgade från nöjen och förströelse. Men om du har blivit nedsvärtad, bedömd för, fått dig att känna skuld över, eller nekad dina naturliga önskemål eller glädjeämnen på något sätt, då kan du ha utvecklat en mycket knepig och komplicerad förbindelse med ditt hjärtas innersta längtan.

Vi lär oss ofta att tvivla och förhålla oss skeptiska till dessa våra innersta önskningar och tro att de är något som ska övervinnas eller undvikas. Då vi inte tror att vi är värda vårt förstahandsval – det vi verkligen, innerligen vill ha och som skulle tillfredsställa och förverkliga oss djupt – kanske vi rentutav försöker få det näst bästa. Kanske har vi begränsat oss själva att tro att få det som vi vill ha är för andra och inte för oss.

Detta kort kommer med ett budskap till dig om ett helande, läkande. Lita först på vad du verkligen vill ha. Inte substitut och utfyllnad, utan vad som istället skulle ge en verklig känsla av passionerat, glädjefyllt syfte och förverkligande av ditt liv. Du kanske inte vet någonting mer än “Jag vill sjunga!” eller “Jag vill skriva!” eller “Jag vill hjälpa djur!” eller “Jag vill måla!” Börja med vad du vet och bevara det i ditt hjärta medan du gör healingprocessen nedan. Om du faktiskt inte vet vad ditt hjärta vill, då kommer du verkligen att må bra av och uppskatta processen av att utforska dina önskemål när du ställer försiktiga och tålmodiga frågor om dig själv. Fråga dig själv vad det är som verkligen angår dig. Ge denna fråga konsekvent uppmärksamhet, utan att tvinga fram ett svar. Svaren kan komma i ett plötsligt flöde, eller långsamt, över tid.

En kraftfull sekvens sätts i rörelse när du lär och förstår dina äkta önskemål och ger dig själv tillåtelse att känna och ta emot dem. Från djupet av universum, som den perfekta manifestationen, kommer dina önskningar susandes fram mot dig. Även nu kommer de till dig – uppenbarar sig som den bästa situationen eller relationen eller omständigheterna för att förse ditt hjärta med tillfredsställelse, strålar ut på din livsväg och ett kreativt uppvaknande på det. Så ge inte upp. Fortsätt drömma om ditt förverkligande, men tänk inte jämt på det som något som väntar på dig i en avlägsen framtid. Lek istället med hur det känns att vara så fullbordad och hel. Just nu. Hur kommer du att känna dig annorlunda? Kommer du att känna dig mer tacksam, mer avstressad och betydelsefull? Mer självsäker? Mer tillit till din förmåga att skapa och göra så i dess kärleksfulla mottaglighet av detta vilda universum? Odla de där känslorna. Känn vilken genuin önskan och mötet med den önskan – som sedan kan skapa ännu en ny vilja – ämnad åt dig. Ge dig själv tillåtelse att komma dit. Just nu.

Kom ihåg att om du har människor i ditt liv som stänger av, som antyder att det som du vill ha inte är möjligt eller att du siktar för högt, då behöver de också denna läkning. Kanske kan du inspirera dem genom att ge dig själv tillåtelse att läka. Detta kommer naturligtvis att öppna dem för möjligheten att de också skulle kunna ge sig själva tillstånd att få kunskap om och uppfylla sina egna önskningar. Vare sig någon väljer att vara inspirerad av dig, eller att vara rädd för din medfödda kreativa kraft, är helt enkelt upp till dem.

Detta kort ger dig budskapet att oavsett om du ser det komma eller inte så är ditt önskemål redan på väg till dig. Det är närmare än du tror och snart kommer du att kunna se det, röra vid det, känna det och glädjas av det. Du kommer då att bli inspirerad för din nästa manifestationsbaserade önskan, från ditt hjärtas sanna längtan.

HEALING PROCESS

Upprepa detta uttalande tre gånger, med känsla. “Vad jag önskar, önskar mig, och jag är öppen, villig och kapabel att ta emot den, genom ovillkorlig kärlek nu.”

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.