Dagens Änglabudskap ~ Goda Nyheter på väg

0

Dagens budskap som jag får till mig och som sträcker sig över den närmsta framtiden kanske inte är ämnade åt alla, eller så är en del av budskapet riktade till just Dig och Du känner igen Dig och förstår om det är i linje med Din själs kurs för närvarande.

Underbara nyheter är på väg och har karaktären av en lite mer känslomässig natur. Någon kanske går åstad och gifter sig, eller så finns där en väntande graviditet bakom hörnet, eller ett nyfött barn. Kanske någon har avlagt examen av något slag, eller så kan där finnas en befordran på gång. Vilken händelse det än må vara så är den en stor anledning för firande och glädjefullhet! Dela med dig av dessa, dina känslor som är till bredden fyllda av glädje och kärleksfullhet och lyckan ur den positiva bekräftelsen som kommer ur dessa goda nyheter.

Det här kan även vara en indikation för ett behov som kan finnas att spendera mer tid med dina vänner eller andra grupper av likasinnade personer. Expandera din sociala cirkel, eller kontakta och/eller nå ut till gemenskaper eller organisationer som delar dina intressen och trosuppfattningar. Öppna ditt hjärta så att andra kan komma in i ditt liv – och kommer att söka upp dig!

Ytterligare betydelser i detta budskap kan handla om * Överflöd i någon form * Lyckliga/lyckade avslut * Hjärtevärmande gästvänlighet.

~ * ~

Kärlek ~ Ljus ~ Glädje ~ Tacksamhet

~ * ~

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.