Budskap Om/Hur Gå Vidare med Ditt Hjärtas Önskan

0

Mitt team av guider och änglar förmedlar idag ett budskap kring tankar om man ska våga satsa på och gå vidare med något som man önskar framöver. När det här meddelandet “väljer dig” – du läser detta och tycker att du dras till dess budskap – då är det också menat för dig.

Såhär lyder budskapet: På era platser… färdiga… gå! Du är på väg mot en ny fantastisk början, inom en ny och fräsch, intellektuell utmaning! Framtidsutsikterna är väldigt spännande och du är ganska så säker på – tror i alla fall – att du kommer att klara av det hela. Det gör du förmodligen också. Men här finns ändå en indikation om att det kan bli nödvändigt att göra några kurs korrigeringar under loppets gång. Låt inte detta försvaga din entusiasm, eller hindra dig från att komma framåt. Ta hänsyn till, och överväg, utifall att några oförutsedda förändringar kan bli nödvändiga och i så fall se det som ”himlarikets” sätt att hjälpa dig så allt blir perfekt och så som du önskar.

Kommunikation är jätteviktigt i all strävan att röra sig framåt mot sina drömmars mål och bemödandet som kan följa med i dess spår kring sådant som att våga satsa, ja alla former av satsningar på något behjärtansvärt och specifikt. Försäkra dig därför om att kommunicera klart och tydligt, in i detalj, med dem som du samarbetar med. Missförstånd eller sårade känslor bör omgående ses över. På ett vänligt och medkännande sätt.

Ytterligare betydelser i detta budskap kan handla om mental, intellektuell hälsa * och/eller om Strålande nya idéer * Förbättra ett koncept * Beslut ~ och tänk här på att det är bara du och ingen annan som kan fatta ett beslut om det som rör din livsväg.

~ * ~

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.