Positiv Bekräftelse i dagens Budskap

2

Hej alla fina själar. Det var ett tag sedan jag skrev här men så mycket har hänt efter att min mamma insjuknade i en hjärtinfarkt 11 maj och gick sedan över till andra sidan 30 juni. Det blev många resor fram och tillbaka mellan Göteborg och Stockholm – Stockholmstrakten där jag själv bor. Jag satt hos henne en stor del av tiden, först på sjukhuset och sedan under hennes sista veckor på hospice. Jag var in i det sista med min mor i dödsprocessen och dagen innan hon gav sig iväg fick jag till mig att hennes far skulle komma och möta henne där i en annan dimension. Det berättade jag också för mamma och det var som ett lugn kom över henne och hon vågade ge efter och släppa taget. Det var svårt för henne, med en stor syrgasmaskin som dygnet runt förde ett vansinnigt oväsen och ett hjärta som undan för undan alltmer säckade ihop då hjärtklaffen inte fungerade. Båda fötterna var stora som fotbollar och organ efter organ la av. Lite oväntat var det såklart att morfar som ingen av oss egentligen hade kontakt med skulle möta upp där på andra sidan. Under sin livstid levde han, och var även född i ett annat land, men han kom tydligt och klart inför min inre syn och berättade för mig att han skulle visa mamma tillrätta och skulle därefter också återförenas med min far. Min lillebror, som gick över före mamma och pappa, fick jag ingen direkt information om just då, men han finns såklart med även han i såväl tankar, som drömmar och som vägvisare åt mig. Efter alltihopa var det nog ganska så bra att få lite distans och komma ner i Europa och hälsa på dottern i Österrike.

Nåväl, nu ska jag komma till det som var det egentliga syftet med dagens blogg, nämligen ett budskap levererat av mitt andliga team. Mitt team av guider och änglar förmedlar idag ett budskap kring positiv uppmuntran och kredd. När det här meddelandet “väljer dig” – Du läser detta och tycker att Du dras till dess budskap – då är det också menat för Dig.

Gratulerar! Människor runtomkring dig vill se dig som den underbara person du är. Offentligt erkännande är med stor sannolikhet möjlig, inklusive belöning, utmärkelse, kanske befordringar, stipendier eller offentligt framträdande. Framgång är säker. Var inte blyg – det är din tur att få skina i rampljuset. Briljanta idéer och häpnadsväckande gudomliga uppenbarelser är nu möjliga. Var öppen för möjligheter som kanske aldrig tidigare har kommit din väg. Var öppen för möjligheter som ännu inte har presenterats för dig. Bara för att en idé är ny så betyder det ej att den inte skulle vara en perfekt fortsatt riktning att följa. Uttryck dig öppet och ärligt och med ett fullständigt självförtroende. Ytterligare så kan det handla om utmärkt hälsa, eller lycka och glädjefullhet, eller om något lyckat resultat och människor som du kan lita på. Men även om framgångsrika och fullkomliga avslutande projekt.

Önskar er alla en fin Alla helgons dag ~ I Ljus och Kärlek

En av mina alster – Celestial Being – Akryl och olja på canvas
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    ???????

  2. Lisbeth Minni Pettersson den

    Ett varmt tack Carina och jag beklagar förlusten av din mor men hon har det bra nu och slipper all smärta man har efter en infarkt, jag vet det för jag fick en 2011 en fick en pacemaker. Du vet att din mor ar hos dig fast hon inte syns kroppsligt. Jag önskar dig en fortsatt bra Söndag och var rädd om dig. Styrkekramar.

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.