Hur våra älskade bortgångna hjälper mänskligheten under Corona-viruspandemin

0

Härom kvällen när jag satt i min egen energi och mediterade fick jag plötsligt kontakt med en nära och kär som gått över till andra sidan. Jag hakade på och följde med i närvarons frekvens och i mitt förändrade medvetandetillstånd kunde jag starkt förnimma själar från andra sidan. Det jag ”såg” var mängder, förmodligen miljoner själar, om inte fler, som omger vår planet och de hade riktat sig mot oss och höll oss i ljus och kärlek.

De var alla sammanlänkade med varandra, som en kollektiv energi, men när jag tittade lite mer noggrant kunde jag se att det var olika individer.

De sjöng en sång, mer som chanting, och i den sången kunde jag känna att de knöt samman vår energimatris då de liksom sydde helande, läkande energi i mänsklighetens tyg. De skickade styrka, kärlek och mod. Jag kände stor vördnad och var helt överväldigad känslomässigt.

”Vi ser er,” sa den stora förenade gruppen till mig. “Vi vet att ni är i fara.”

Jag sa: “Kan ni hjälpa oss?”

De sa: ”Vi kan inte helt rakt och direkt blanda oss i, men vi kan stärka er, vi kan skicka vägledning så att du och andra kommer att fatta beslut som hjälper er att vara så säkra som möjligt, vi kan skicka inspirerande idéer till era ledare, vi kan ge insikter och visdom till era forskare. ”

Jag frågade: “Vad kan vi göra för att lösa detta så snabbt som möjligt?”

De sa: ”Det finns två komponenter i denna prövning; det fysiska och det energimässiga. Era fysiska kroppar bryts ner av viruset och ni måste ta itu med det problemet i materien, vilket är vad era medicinska experter gör.

Den energimässiga komponenten är mer kritisk. Mänskligheten skriver tillsammans ett kapitel i livets bok. Det ni skriver tillsammans blir er verklighet. Ni kan skriva om lidande, rädsla och hjälplöshet som ni alla känner under denna tid, eller så kan ni skriva om hur människor möts för att övervinna denna utmaning och skapa en ny anda av enhet, medkänsla och styrka.

Historien ni berättar är vad som kommer att skrivas.

Börja medvetet tänka på hur ni kommer att diskutera detta i framtiden. Det är det som kommer att programmera er verklighet i nuet.

Sy inte trådar i tyget som du inte vill ha där permanent i väven. Börja väva bonaden med berättelser om hur ni besegrade denna utmaning.”

Jag frågade: “Vad är det för sång som ni alla sjunger?”

”Vi väver kärlek och styrka i väven. Vi lyfter upp er så att ni inte kollapsar. Vi tonar om era själar så att ni kommer ihåg var ni verkligen kommer ifrån och att ni i grunden inte kan skadas av det som sker i materien.”

Jag lyssnade på låten någon minut. Det var obeskrivligt vackert, upplyftande och inspirerande. Jag kände så mycket styrka i sången.

De riktade min uppmärksamhet på energinätet som omger vår planet och som sammansmälter alla levande ting. Det fanns punkter där det flimrade och ändrade färg. Jag visste att det var bräckliga områden. Men det fanns ett yttre skikt med vitt ljus som omgav nätet och gavs ny energi.

Jag visste att vi fick, och får stöd av den andra sidan, och jag visste att allt i slutänden kommer att bli okej för mänskligheten. Kom ihåg att vi är själar – som har en fysisk, mänsklig upplevelse. Ingenting kan släcka ut vårt ljus. Kroppen kan drabbas men själen förblir, som alltid, intakt.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.