Kraftfull övning som avlägsnar fruktan för negativa band

0

💎 Sätt dig bekvämt.

💎 Blunda och bli medveten om din andning.

💎 Låt din kropp få komma till stillhet, och låt alla spänningar försiktigt få blekna bort.

💎 Bejaka din länkning till Jorden och be om beskydd. Säg till dig själv, “Jag är helt och hållet omgiven och skyddad av den Gudomliga Källans Vita Ljus.”

💎 Se dig själv i ditt inre öga, där du tar dig själv till din speciella plats (den heliga helgedomen där du vet att du är i säkerhet) och tillåt dig att stilla ditt sinne.

💎 Kalla på dina speciella guider, ditt Högre Jag, de Uppstigna Mästarna, och dina skyddsänglar att vaka över dig och ge dig beskydd.

💎 Se det Vita Ljuset som omger dig. Be Ärkeängeln Michael att placera ett skydds-fält runt ditt hem så att inga negativa påverkningar kan komma igenom till dig.

💎 När du har nått ett tillstånd av inre stillhet, lugn och ro då ber du Ärkeängeln Michael – med sitt kraftfulla och snabba Ljusets svärd – att vara med dig, och finnas där för dig.

💎 Tillåt all rädsla – som är redo att frisläppas – att försiktigt få komma in i ditt medvetande. Du behöver bara vara medveten om rädsla; du behöver inte uppleva dem.

💎 Sedan ser du dessa rädslor samlas inuti en boll, omgiven av Vitt Ljus. Vet att de är separata och avskilda från dig.

💎 Platsen som du har skapat är fullständigt säker och helig. Du badar i kristallklart Vitt Ljus. Du är medveten om dina skyddsänglar som ständigt vakar över dig och som eftersträvar en lugn, följsam och lätt väg för dig att följa.

💎 Du är medveten om att ditt Högre Jag är stabilt, tryggt och ständigt länkat till dig genom en silversträng som kommer in genom toppen av ditt huvud, går ner genom varje energicentra i din kropp, och hela vägen ner in i Jorden och dess kärna.

💎 Be Ärkeängeln Michael att använda sitt svärd med blått ljus för att klyva band som binder dig till alla rädslor som du vill lämna bakom dig. Vad det än gäller ska du veta att du bara behöver be om det du önskar få hjälp med, och det görs direkt.

💎 Sitt i stillhet, i meditation då du med alla dina sinnen upplever att du är omgiven av storslagna, läkande energier.

💎 Kanske du vill ställa frågor, be om ytterligare helande läkning eller så avslutar du övningen. Du kan vänta på ytterligare budskap eller förnimmelser. Sedan, när du känner dig klar med den här sessionen, kan du tacka och återvända till ditt vanliga medvetande och vara här och nu.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.