Intuitionen visar vägen till högre dimension

2

Världen så som vi känner den är nu på något sätt på väg att upplösas, försvinna för att ge rum åt något nytt och bättre. Det är en omvälvande förändring för alla och på lite sikt en bättre värld att leva i. Det som många av oss för närvarande bevittnar är en undergång av de bedrägliga och dess inflytande på oss människor. Detta upplevs av många som något fasansfullt och omskakande. Som en apokalyps helt enkelt. Hur mörkt det än verkar vara för närvarande så kommer ändå detta mörka och tunga slutligen att ge vika, och det ljusa och lätta kommer att få vår värld att fortsätta på ett högre plan. I högre och renare vibrationer. De mörka utsågs för att sprida negativitet och rädsla men deras tid ska snart vara över och vi ser deras kollaps.

Låt mig här få förklara min ståndpunkt kring det mörka och det ljusa. Mörker och ljus i denna bemärkelse kan enklast förklaras som energier och med ljus menas skaparens vibrationer och frekvens som levereras genom hela skaparens universum och genom alla varelser. Beträffande mörker så behöver det nödvändigtvis inte handla om negativa energier eller vad vi kan uppfatta som entiteter, “spöken” eller något sådant. Jag talar istället om ljusets motsats, begränsningarna, gränserna, blockeringarna och där skaparens vibrationer inte flyter. Jag talar om begränsningarna inom var och ens varelse och verklighet, vilket kan kännas igen som negativa tankar och känslor. Mörkret består i allt det som skapar åtskillnad mellan oss själva och skaparen. Dessa energier och frekvenser finns oftast inom vårt varande och är skapade av oss själva.

Hur det än må vara för närvarande så kommer jorden att lyftas upp till en högre frekvens. Rädsla kommer att försvinna, både från vårt individuella och från det kollektiva medvetandet och ersätts med kärleksfullhet. Människans uppfattningsförmåga har – på denna tredimensionella resa – tillkommit genom de fem fysiska sinnena, syn, lukt, smak, hörsel, och känsel. Genom dessa sinnen har vi varit synnerligen kontrollerbara. Vi har mer eller mindre endast haft kännedom om det som vi fysiskt blivit utsatta för. De mörka har känt till detta och försett oss med den information – inte sanningen – som de ville att vi skulle få veta.

De bestämde vad vi skulle få se och hur vi skulle influeras av informationen enligt deras agenda. De visste att vi var mottagliga för rädsla. Vårt mänskliga ego fylldes på med rädsla. Det vi ger vår uppmärksamhet åt i den tredje dimensionens låga frekvens är det som ger oss vår uppfattning om världens beskaffenhet. Det som vi påverkas av.

Dessa mörka influensers försäkrade sig om att vi la vår uppmärksamhet på mörka och skrämmande ämnen och därmed blev vårt liv begränsat och kontrollerat av rädsla.

Det här är hur vår jord kom att formas. Detta är samspelet mellan ljus och mörker, yin och yang och som kom till denna materiella värld – för oss att uppleva och för att lära oss om den sanna och äkta kärleken. Denna jordiska resa har inom sinom tid fört oss bort från mörkret.

När våra bröder och systrar inser de mörkas falskhet och svek kommer de att bli fyllda av vrede. De blir rasande och kommer att vilja hämnas. Men allteftersom tiden passerar så lyfts även de upp till högre dimensioner av kärlek och de kommer att kunna förlåta och känna tacksamhet, för de kommer att komma till insikt om att detta mörka egentligen gav dem en stor gåva.

Från den djupa upplevelsen av förtvivlan, vrede, hat, våld, depression, apati, skuld, skam och anklagelser så vet vi att dessa negativa känslor är något som vi inte vill ha. Vi föredrar alltid kärlek. Men dessa mörka influensers har i eoner hållit oss fångna i rädslans vibration. Våra fem sinnen såg och hörde vad de blev uppfödda på, och få var de som kunde se bortom den uppenbara sanningen.

Nu nalkas likafullt en underbar tid av den så efterlängtade uppstigningen, en förändring, en övergång och vårt sjätte sinne har vaknat. Vårt sjätte sinne som är vår själs sinne, inom vilken vi har vår intuition, den stilla, tysta rösten inom oss som kommer från den himmelska världen. Och vårt sjätte sinne ser bortom det fysiska och mot det gudomliga.

Det stora uppvaknandet är sannerligen ett uppvaknande. Det är ett uppvaknande till vår gudomlighet. Det är dags för upplyftandet av den tunga slöjan som har hållit mänskligheten fjättrad vid sina fem sinnen, och som har hållit oss borta från kännedomen om vår helighet och insikten om att vi inte är de små obetydliga människor som vi trodde att vi var. I själva verket är vi gudomliga varelser med vår själ förskansad i vårt hjärta och med kunskap och känsla för rättvisa, godhet och gudomlighet – långt bortom de fem sinnena av vår mänskliga verklighet.

Var tapper och förtröstansfull. Känn tillit och trygghet i den du är. Vet att trots allt kaos och all förvirring så är allt bra. Vi behöver vända oss mot vårt inre och få tillgång till de heliga akashika-arkiven, den heliga sanningen. Få tillgång till kunskapen om det gudomliga genom vår intuition.

Var försiktig med influenser från de mörkas nyhetsmeddelanden. De är desperat högljudda, klanglösa och ofta osanna. Bäst är – om inte helt – men åtminstone ta en del avståndstagande från nyheternas låga vibrationer. Och även från de rädda tredimensionella personer som enbart ser saker och ting genom sina fem fysiska sinnen. De lyssnar på de mörkas agenda. De kommer att sänka era vibrationer. Vårt ego älskar att få näring från dess negativitet och mörker och förutsägelser om katastrofer och kaos.

Vi behöver stilla våra sinnen, gå ut i naturen, lyssna på vacker musik, meditera, affirmera och bejaka det positiva. Vi är här i denna materiella världsliga dimension för att lyfta såväl oss själva som varandra till en högre dimension, där kärleksfullhet råder och förstå att varje möte har en potential att vara ett heligt möte.

Vi vibrerar på samma nivå som den omgivning vi vistas i. Klipp av den låga och barska, våldsamma och hatiska rösten från er uppfattningsförmåga. Flytta till de högre världarna av ljus och kärlek. Vi är vad vi tänker, och vad vi säger. Universell lag säger att vad vi ser som vår verklighet, ja det blir också vår verklighet. Nu är det dags att vi börjar lyssna på vår intuition.

Bakom mörkret finns det ljus vi söker. Minns det.

OPEN SPACE – olja på canvas, 60*60 cm

Ett alster målat av mig! Och nog vet vi väl att det finns ett stort ljust underverk där ute som vi alla går till mötes när vi lämnar detta tunga och mörka bakom oss.  ✨Light and love is ahead in front of us.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Katarina den

    💗 Du skriver så… Bra. &Innehållsrikt

    • livskraftsorientering den

      Tack för de orden 💜

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.