Fortsättning på ’Låt det ta form’ ~ Med en LäkningsProcess

0

Detta är ett tillägg på föregående blogginlägg – Låt det ta form och ett förslag till en hjälpande, läknings process.

∞ ♥ ∞

Koppla av och följ din andning, alltmedan den strömmar in och ut. Ta dig tid – och om du känner dig redo så föreställ dig, känn, förnim och upplev att det finns ett vackert gnistrande, tindrande ljus, som en strålande stjärna. Detta ljuset är inom, inne i centret av ditt hjärta.

Vilken färg känns det som? Vilken energi har det? Vilken känsla eller emotion inger det?

Lägg märke till stjärnan och låt dig själv känna den. Om du är en person som är mer visuell kan du se färger eller former. Om du är mer audient, kan du kanske ”känna” av ljud – ord, pulsationer, mumlande, vibrerande.

Den där stjärnan av ljus lyser, brinner och expanderar. Det ger pirrande energi in i var och en av fingrarna, hela vägen från ditt hjärta, ner i dina armar, in i handflatorna och strålar ut genom varje fingertopp. Man kan tänka sig ljusstrålar, som strålar från solsken, som kommer ut ur varje finger.

Processen fortsätter sedan från ditt hjärta, hela vägen ner genom din kropp och genom varje ben, och ljuset fylls på ända till dina fotsulor är fyllda med ljus och det sprider ut sig som strålar, ut genom spetsen av varje tå och flammar ut som solens trålar.

När du känner att ljuset har nått igenom dina extremiteter, säg då följande, “Jag är stärkt av energi och har befogenhet att sätta mina idéer i liv. Jag frigör mig från rädslor om att de inte kommer att leva upp till perfektion av mina idéer eller fantasier. Jag ger dem tillåtelse att bli vad de vill och för att tjäna livet. När jag frigör dessa idéer så att de tar form, då öppnar jag mig för att få nya idéer och ny inspiration når fram. Jag får hjälp med denna process genom ovillkorlig kärlek, för det högsta bästa. Så är det.”

Du har slutfört din läkningsprocess.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.