Solen strålar in här hemma hos mig

0

Idag har vi dag 2 i december månad och solen strålar från sin allra mest glada och generösa sida. Säg,  vem dras väl inte med i detta välmenande och inspirerande ljus som ger hopp om att vägen framför ligger upplyst och klar. Solens värmande strålar kan nog tina upp de mest frusna hjärtan och lösa upp gammalt groll.

Idag fokuserar jag på Hopp, Tro, Helande, Framgång och att även Upplysning kan ligga där framme längs vägen, väntandes på mig och jag sätter även en avsikt djupt inom, som en påminnelse om att använda min naturliga och medfödda intuition. Det hoppas jag förresten att alla vill göra för det är en inbyggd och medfödd förmåga som finns där. Ge det bara lite luft och tålamod så kan det åter igen blomma ut och det omöjliga kan visst bli möjligt. När vi har hopp och tror på allting vi gör kan framtiden bli så som vi önskar oss den.

Själv har jag arbetat hårt för att skapa det liv jag önskar och med saker och ting som jag hyser kärlek och glädje inför, såsom ett älskat förhållande, hjärta och hem. Jag känner mig ganska så säker på att jag har hjälp och beskydd av mina skyddsänglar och guider och i retur återgäldar jag detta genom att leva så rent som möjligt så att Moder Jord, växter och djur och vår miljö får beskydd av mig och andra.

Min boning är viktig för mig och för 3 år sedan fann jag en gammal sommarstuga från 50-talet som nästintill höll på att falla sönder och samman. Det sista man ger upp dock, är hoppet, och sedan ett år tillbaka har vi haft den stora äran att få bo i det nya som vi lät bygga upp på den gamla grunden. Platsen är helt underbar med natur, skog, hav och jag är nästan övertygad om att detta mitt drömställe ligger på Leylinjer.

“Livet blir underbart när man börjar leva utifrån sitt eget perspektiv.” – Elisabeth Nordeng

 

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.