Jim Carrey Förklarar Hur Han Började Sin Andliga Resa. Vilken Inspiration.

0

Det här handlar om motiverande, inspirerande tal runt om i världen och hölls av många kändisar som bestämde sig för att investera sin tid och berömmelse för att väcka den närapå försvunna mänskligheten hos människor. Detta speciella motivations-tal som hölls av Jim Carrey är speciellt och det syftar till att stimulera det andliga uppvaknandet hos människor som har förlorat tron på allt.

Vi är alla överens om att han är en av de roligaste männen någonsin, därtill som person så är han också väldigt ärlig, andligt medveten och en fascinerande man som har frambringat mer än enbart komedi åt världen. När han för några år sedan kom till bukt med en depression började han dela sina visdomspärlor och använde sin egen livshistoria för att “befria människor från oro”, och som han säger i sitt tal så är detta syftet med hans liv.

Med en enkel sökning på YouTube kan du finna massor av videor av hans inspirerande tal, men jag har valt den här videon eftersom det är en sammanställning av flera tal som han hållit runt om i världen.

I början av videon hör du hur hans andliga resa startade, vem var den person som tjänade som en förebild för att han skulle bli den person han är idag. Sedan fortsätter han med att ge några av sina bästa råd. De bästa råd som du någonsin kan komma att få höra.

Detta är ett budskap som skiner genom varje själ, ett budskap som kan och förmodligen redan har förändrat miljontals liv. Så ta emot dessa rörande ord och bevara dem djupt inom och börja det Nya Året med detta sätt att tänka.

Så om du kände alla goda vibbar från den här videon fortsätt och för dem vidare till alla dina vänner och nära och kära.

~ ♥ ~ 

“Livet öppnar upp möjligheter för dig och antingen så tar du dem eller så är du rädd för att ta dem.” – Jim Carrey

“Såvitt jag kan säga så handlar det bara om att låta universum få veta vad du vill och sedan jobba på mot målet, samtidigt som du släpper taget om slutresultatet.”  – Jim Carrey

“Det är bättre att riskera att svälta ihjäl än att ge upp. Om du ger upp dina drömmar, vad är kvar?” – Jim Carrey

“Mitt fokus är att glömma livets smärta. Glöm smärtan, gäcka smärtan, minska den. Och skratta.” – Jim Carrey

“Jag tycker att alla borde bli rika och berömda och göra allt de någonsin drömt om så att de kan se att det inte är svaret.” – Jim Carrey

“Om du inte är i Nuet så ser du antingen framåt, emot osäkerhet eller bakåt, mot smärta och ånger.” – Jim Carrey

“Antingen är du den som suddar ut, eller så är du den som suddas ut.” – Jim Carrey

“Desperation är en nödvändig ingrediens för att lära sig någonting, eller skapa något. Punkt. Om du inte är desperat någon gång är du inte intressant.” – Jim Carrey

“Jag vaknar på morgonen och sitter och dricker mitt kaffe och tittar ut på min vackra trädgård, och tänker, “Lägg på minnet hur bra det här är. För du kan förlora det.” – Jim Carrey

“Min själ ligger inte inom min kropps gränser. Min kropp är innehållen i min själs gränslöshet.” – Jim Carrey

“Jag lärde mig många bra saker av min pappa, inte minst, var att du kan misslyckas med vad du inte vill, så du kan också ta chansen att göra det du älskar”. – Jim Carrey

Välj Kärlek före Rädsla

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.