Erbjud din förlåtelse

0

En fridfull Healing Energi omger dig just nu. Detta är en perfekt tidpunkt att ge healing till dina relationer och förverkliga dina drömmar om hopp till försoning. Detta är ett budskap om att du ska ställa dig själv frågan: Är det inte dags för förlåtelse? Ha förståelse för att ingen människa någonsin kan bli perfekt. Genom att acceptera detta så är du i en position där du kan förlåta dig själv och de som du är involverad med. Eftersom skuldkänslor och förbittring är tunga vikter att bära så förlåt frikostigt och utan förbehåll. Genom förlåtelse kommer du att känna en tyngd som lyfts bort från dina axlar och omhöljs av ett djupt lugn. Du ger samtidigt gåvan av lugnet till den andre personen.

Erbjud inte enbart förlåtelse – utan även din kärlek och omsorgsfulla insikt. Öppna upp för icke-dömande dialoger med andra och dela det som du har lärt och hur du har vuxit genom detta. När du gör det så uppmuntrar du andra att delta och utöva förlåtelse. Med hopp inför framtiden kan relationer blomstra istället för att vissna bort. Ha även kännedom om att du bjuder in för nya relationer när du förlåter dig själv och omfamnar och släpper in den hoppfulla andan i ditt liv.

Var samtidigt villig att ta emot välsignelserna som andra har att erbjuda dig. Var öppen för deras insikter och vägledning. Lyssna objektivt till vad andra har att säga och följ deras guidning om det känns rätt för dig. Var också mottaglig för Gudomlig inspiration. Den finns runtomkring dig nu vid denna tidpunkt. Läk dig själv, hela och läk dina relationer och var i harmoni, lugn och ro.

Dagens kort kom med budskapet om förlåtelse. Det heter kort och gott ‘Heal’ ~ vilket står för läkning och eftersom jag själv har kunskap inom healing, eller helande, läkande så vill jag tillägga att förlåtelse är en del i healing processen. Lite längre framöver kommer jag att berätta om andra aspekter som vi också behöver ta hänsyn till när det gäller Healingen. Men nu  står förlåtelsen i fokus och en affirmation för detta kort är:

Jag erbjuder och accepterar helande, läkande i mina relationer och jag är i ro.

Dela.

Om skribenten

Carina Ehlers är mitt namn och jag är verksam som konstnär, medium - certifierad på Akademin - och är även kunnig inom energi healing. Sistnämnda har jag för övrigt lärt en hel del genom DrömHealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod och som bor i Kanada. Jag kan komma att skriva om såväl vardagsnära, praktiska och lite mer jordnära ting och det kan handla om allt från konstnärsmaterial och dess stora prisskillnader till kreativ inspiration, men även om mitt eget liv med allt vad det innebär. Även om jag är lite 'djup' så tro för allt i världen inte att jag är en tråkig person, tvärtom har jag massor av barnasinne inom, här i min 62-åriga kropp och glädjen att i lekfullhet få utforska och lära nytt är något att värna om i alla väder. Utöver de tre kategorier- Andligt & Medialt, Hälsa & Healing, Kreativ Inspiration – att blogga om i portalen så kommer jag med största sannolikhet även att prata om andra ting för jag har många strängar på min lyra och ingen vet i förväg vad framtiden bär på.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke