Erbjud din förlåtelse

0

En fridfull Healing Energi omger dig just nu. Detta är en perfekt tidpunkt att ge healing till dina relationer och förverkliga dina drömmar om hopp till försoning. Detta är ett budskap om att du ska ställa dig själv frågan: Är det inte dags för förlåtelse? Ha förståelse för att ingen människa någonsin kan bli perfekt. Genom att acceptera detta så är du i en position där du kan förlåta dig själv och de som du är involverad med. Eftersom skuldkänslor och förbittring är tunga vikter att bära så förlåt frikostigt och utan förbehåll. Genom förlåtelse kommer du att känna en tyngd som lyfts bort från dina axlar och omhöljs av ett djupt lugn. Du ger samtidigt gåvan av lugnet till den andre personen.

Erbjud inte enbart förlåtelse – utan även din kärlek och omsorgsfulla insikt. Öppna upp för icke-dömande dialoger med andra och dela det som du har lärt och hur du har vuxit genom detta. När du gör det så uppmuntrar du andra att delta och utöva förlåtelse. Med hopp inför framtiden kan relationer blomstra istället för att vissna bort. Ha även kännedom om att du bjuder in för nya relationer när du förlåter dig själv och omfamnar och släpper in den hoppfulla andan i ditt liv.

Var samtidigt villig att ta emot välsignelserna som andra har att erbjuda dig. Var öppen för deras insikter och vägledning. Lyssna objektivt till vad andra har att säga och följ deras guidning om det känns rätt för dig. Var också mottaglig för Gudomlig inspiration. Den finns runtomkring dig nu vid denna tidpunkt. Läk dig själv, hela och läk dina relationer och var i harmoni, lugn och ro.

Dagens kort kom med budskapet om förlåtelse. Det heter kort och gott ‘Heal’ ~ vilket står för läkning och eftersom jag själv har kunskap inom healing, eller helande, läkande så vill jag tillägga att förlåtelse är en del i healing processen. Lite längre framöver kommer jag att berätta om andra aspekter som vi också behöver ta hänsyn till när det gäller Healingen. Men nu  står förlåtelsen i fokus och en affirmation för detta kort är:

Jag erbjuder och accepterar helande, läkande i mina relationer och jag är i ro.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.