SjälvKärlek

0

Hej vackra änglar ~ idag har jag ett budskap om att börja älska sig själv.

Som ett gammalt talesätt säger, Du kan inte älska någon annan förrän du älskar dig själv. Det är sant. De viktigaste målet du kan uppnå i denna fysiska dimension är att ovillkorligt älska dig själv. Och det kan vara tufft. Men förstå att det är du som är den person som känner dina mörka hemligheter, skavanker och brister bäst. Eftersom du inte känner någon så som du känner dig själv – inifrån och ut – så är det lättare att se det goda och bästa egenskaperna hos andra än hos sig själv. Tror du verkligen att du är den enda personen, som du känner till, som inte är värdig din kärlek? Din själ är perfekt; Ditt mänskliga skal är ofullständigt. Och så är också alla andras. Kvaliteten på den kärlek som du sänder ut, eller ger till andra är enbart av likvärdig kaliber som den kärlek som du har åt dig själv. Bara för att du inte älskar dig själv med samma intensitet av kärleksfullhet som du ser hos andra så bör du ändå sluta att snuva världen på det som du faktiskt har av kärleksfullhet inom dig själv.

Du har gjort misstag, men du har lärt dig av dem. Det är detta som framsteg, förkovran och andlig utveckling handlar om. Älska dina svagheter, lika mycket som dina styrkor, för att de är dina lärare.

Du kommer till insikt om att kärlek till självet är nödvändigt för att kunna älska andra.

You carry so much love in your heart.

Give some,

To Yourself.

-Okänd

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.