Helgens lilla änglabudskap ~ Rättvisa Beslut

1

Dagens lilla budskap som jag får till mig kanske inte är riktat till alla, Du kommer dock att känna igen Dig och förstår om det är menat för Dig och om det är i linje med Din själs riktning för närvarande.

Du har absolut inget att oroa dig för. Budskapet här är att Du kan vara säker på att enbart rättvisa och ärliga beslut kommer att fattas. Lita på det! Omfamna Din personliga kraft och stå upp för det som Du tror på så att saker och ting kan utvecklas på ett sätt som kan ge dig frid. Om andra har varit ojusta mot Dig så ska Du veta att Gud och änglarna kommer att belysa det hela och situationen kommer att läkas och bli hel. Om Du ser Dig själv i positionen att avgöra vad som är rätt eller fel, låt då kärlek få bli Din guide. Balansera inte Ditt beslut enbart i lagens namn, utan även i en anda av vänlighet och förståelse.

~ * ~

Kärlek ~ Ljus ~ Glädje ~ Tacksamhet

~ * ~

Jag önskar er alla en underbar helg och ha förtröstan i att allt är i sin ordning

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Tack🙏💜

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.